fredag 27 juni 2014

Zoya Vega dupe, återskapad med OPI

Jag ligger efter ganska mycket i mitt bloggande, har massor av bilder på naglarna liggandes på datorn och i telefonen. Men jag har inte haft så mycket lust till att skriva på sistone trots att jag har mer tid nu. Lusten kanske kommer igen nu under sommaren. Jag tycker också att det är tråkigt att blogga i kronologisk ordning så nu kommer en sprojlans ny manikyr.
För ett bra tag sedan såg jag en fantastisk manikyr med Zoya Vega, ett helt fantastiskt sand lack med glitter och lite sjögrön-blå färg. Eftersom jag inte känner till någon affär som säljer Zoya har jag funderat på att beställa det någonstans ifrån, tills jag gick till grandsparfymeri för att köpa några lack ifrån OPIs nya Coca-Cola kollektion. Där hade de en swatchsticka med nåt som såg ut nästan exakt som Vega! Jag fattade inget, jag trodde jag hade stenkoll på vilka lack OPI hade och inte hade, framför allt i den fantastiska färgen! Men det visa sig vara en blandning av OPI My favorite ornament och OPI I can teal you like me som är deras blåa sher tints nagellack. Det lacket hade inte jag så jag köpte det + två lack från Coca-Cola kollektionen + två andra OPI lack som var på rea Win! 

Nåja jag var tvungen att återskapa denna manikyr så jag måla tre lager av OPI My favorite ornament, ett lager av OPI Snowflakes in the air som är ett glittrigt top coat, detta behövdes för att likna vega mer. Sedan avslutade jag med ett lager OPI I can teal you like me. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med både inköpet och manikyren. Här tog jag en bild innan jag Sher tints lacket kom på så man kan se vilken skillnad ett lager gör. 


Använt nagellack
OPI start to finish
OPI My favorite ornament
OPI Snowflakes in the air
OPI I can teal you like me
Seche vite top coat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar