lördag 31 januari 2015

Tillbaka till bloggen

Sedan jag skaffat instagram har jag känt mindre och mindre att jag behöver den här bloggen. Dessutom var jag lite skrivtrött efter utbildningen men nu börjar jag fundera på om jag inte ska börja blogga igen både här och på min andra blogg SiljesSida. Jag tänkte faktiskt att jag skulle posta alla manikyrer som jag bara har på instagram nu. Men jag tänkte lägga upp dem i grupper för att göra livet enklare för mig.

Jag tänkte börja med att lägga upp bilder från gwenstafanis julkollektion. Jag fick möjlighet att vara med på OPI Sveriges Vip helg och fick uppleva en fantastisk dag och så fick jag hela kollektionen! HELT Sjukt fantastiskt! Så här kommer de naglarna utan inbördes ordning.

Dessa naglar var mina nyårs naglar. Jag har grundat med OPI bubble bath och guldlacket OPI Don't speak det blir en perfekt champagne färg. Sen har jag med OPI Lady in black svampat tiparna och gjort prickar med en dotting tool. 

Dessa gröna naglar gjorde jag innan jul den guldiga färgen är ganska diskret men jag gillar dem. Lacket är OPI Christmas gone plaid och snöflingorna är stämplade med OPI Rollin in cashmere och Bundle Monster stämpeln BM-H02 

Dom här två nedre bilderna är på samma manikyr och togs när den första snön kom men det visar på hur ett lack kan ändra färg ganska mycket beroende på i vilket ljus bilden är tagen. Den första är tagen på kontoret och den andra utomhus. Lacken är OPI Kiss me - or elf! cch OPI So Elegant. En mycket snygg kombination.

Denna manikyr var ett försök till att göra en glitter jelly sanwitch men det var inte så mycket djup i lacket så jag har även ett lager högst upp. Glittret är det fantastiska OPI Comet in the sky det röda lacket är OPI In a holidaze och guld lacket är OPI With a nice finn-ish som egentligen kommer från nordic kollektionen men jag gillar den lite mer röda guldiga tonen.

Den här manikyren är himla fräch och snygg, naturlig med en hint av glamm. Jag använda OPI - Unfrost my heart, OPI - Bubble Bath och matte top coat.

Mitt första försök med att göra en Quatrefoil manikyr, det som är lite roligt är att Linn (memyselfandmynails på IG) gjorde samma naglar fast med inverterade färger. Lacken är OPI Kiss Me - Or Elf och OPI Rollin' in Cashmere. 

Här målade jag förtst naglarna med OPI - Red Fingers & Mistletoes men efter en dag så ville jag prova det tok snygga glittret OPI -  I'll Tinsel You In. Jag brukar inte gilla bar-glitter men det här lacket älskar jag. Grafiskt och lägger sig mjukt över nageln.

Så fort jag såg kollektionen så fastnade ögonen på det guldiga lacket, det var samma med nordic kollektionen. Här har jag i alla fall OPI- Rollin' in Cashmere med matte top coat. På accent nageln har jag tre lager av OPI - So Elegant.

Så fort jag såg detta lack eller igenltigen alla glittriga lack i kollektionen blev jag dö kär! och denna är så himla snygg och den jag kände att jag var tvungen att prova på en gång. Det är OPI - Comet in the sky

Här är en manikyr gjord av OPI - On her majestys secret service från bond kollektionen och OPI - I carol about you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar