fredag 27 november 2015

Vinter naglar

Dom som följer mig på Instagram vet redan att jag varje vecka lägger ut bilder för #veckansopi tillsammans med OPIsverige och några fantastiska nagel människor. Nästa veckas tema är Vinter och trots att vi inte har en enda flinga på backen så blev jag väldigt inspirerad och gjorde två olika manikyrer. 


Det blåa lacket är OPI Gelato on my mind över det har jag OPI Pirouette my whistle, Snön och snögubben är målad med OPI Alpine Snow. OPI Lady in black till hatt och stenar och OPI Orange you stylish till moroten. De vita naglarna är målade med OPI Solitare ett helt fantastiskt vitt sandlack med silverglitter i som ser precis ut som snö! Jag älskar verkligen detta lack. 

OPIsverige har just nu också en tävling på deras instagram där man ska visa sin OPI stil och detta är mitt bidrag till den tävlingen. Kolla gärna in tävlingen på deras instagram HÄR eller på Facebook HÄR

Jag har också gjort dessa naglar som jag kanske gillar lite mer även om jag gillar snögubben fruktansvärt mycket. Här har jag använt OPI Solitare på alla naglar och sedan stämplat med Moyou Enchanted 16 detta ger en sån frostig kall känsla som jag verkligen älskar just nu. Något som inte syns på bilden är att det vita även glittrar så det liknar snö ännu mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar