onsdag 20 april 2016

Soft shades pastel 2016 Swatches och Nail art

För några dagar sedan lade jag upp ett inlägg med massa flaskbilder och bilder på swatchstickor och i dag tänkte jag lägga upp bilder på riktiga swatches och med stämplad nail art.
 När det kommer till dessa färger är alla ganska skira jag behövde nästan 3 lager till alla men de är så himla fina att jag inte tänker klaga.

OPI - Stop it I'm Blushing ^ är detta rosa lack faktiskt min oväntade favorit. Inspirationen till Nail arten är faktiskt Temperani Nails flask foton på denna kollektion där hon har små japanska dockor med i bild. De övriga lacken är använda till den lilla japanska figuren som kommer från Bundle monster BM-617.

OPI - This Cost me a Mint ^ ett krämigt grönt lack det liknar OPI - That's Hula-rious! och OPI - Gargantuan Green Grape (den gröna) men nyansmässigt hamnar This cots me a mint mellan dessa. Stämpeln är från Über chic kollektion 4 och är ifylld med Stop it i'm Blushing och One Chic Chick. 

 OPI - It's a Boy! ^ Är ett ljusblått lack som liknar (den blå) OPI Gargantuan Green Grape väldigt mycket, den är även nära besläktad med OPI - Gelato on my Mind. Här har jag parat ihop den med super söta rosa hjärtan. Stämpeln är från Bundle Monster BM-317 och är ifylld med Stop it I'm Blushing.

OPI - One Chic Chick ^ är ett super krämigt ljusgult lack. Jag har inget i hela min kollektion som liknar denna men så är jag inte någon storköpare av gult heller. Men denna fyller ett hål som jag inte visste fanns. Till denna gärna 50-tals retro färg ville jag ha knappar och de kommer från Bundle monster BM-619 och är ifyllda med alla lack pastell lacken, bakgrunden är OPI Alpine snow.

Dessa lack är jätte snygga och passar så himla bra ihop också! Det finns två lack till i kollektionen som jag inte har än och funderar på att köpa de heter OPI - I am what I Amethyst och OPI - It's in the Clouds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar