tisdag 11 februari 2014

Alla hjärtansdag naglar 2.0 och sågning av grand parfymeri

Samma dag som jag posta blogginlägget om alla hjärtansdag naglarna så åkte jag ner till stan och skulle inhandla lite OPI lack från den nya kollektionen. Jag åkte till Grand parfymeri för dom har nästan alla lack, det enda tråkiga med det stället är att deras personal alltid är otrevliga! Jag förstår inte vad som är deras problem, om jag visste något annat ställe i Göteborg som har bra utbud av OPI lack skulle jag hellre gå dit. 

Nåja, efter att ha blivit dumförklarad av personalen igen så kom jag i alla fall hem med mini sand lacken, Don't Bossa Nova Me Around och Next Stop The Bikini Zone. Dock blir det nog ett inköp av AmazON...AmazOFF lite senare.

Två av lacken inspirerade mig till att byta min alla hjärtansdag manikyr till den här.

Bottenfärgen är OPI - Don't Bossa Nova Me Around och hjärtarna är målade med en dotting tool och det cerisa sand lacket OPI - Samba-dy Loves Purple. Den glansiga ytan på bottenlacket kontrasterar så otroligt bra med texturen och glittret på sand lacket och färgerna spelar bra ihop och lyfter varandra. Don't Bossa Nova Me Around kan vara min nya favorit bland de naturliga färgerna.

2 kommentarer:

 1. Så fina naglar! kontrasten mellan dom var verkligen fin.
  Undrar dock, köper du alla dina nagellack själv? ;o
  Jag trodde du blev sponsrad eller något. Hur kan du ha råd med så många ;o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Nä jag kan inte säga att jag är sponsrad men jag är väldigt aktiv på OPI Nagellacks sida på facebook och de har dels många tävlingar som jag brukar vara med i och de är väldigt generösa med sina priser. Men de flesta av lacken har jag köpt själv. Dock blev jag utnämnd till Årets fan 2013 och då fick jag hela jul kollektionen och det kändes väldigt häftigt och det var väldigt många lack.

   Radera