måndag 17 februari 2014

Silver och guld

Detta inlägg blir ganska bild tungt.
För ett tag sedan hade OPI Nagellack på facebook en tävling/utlottning där man kunde vinna kromlacket ur Gwen Stefani kollektionen och jag var en av dom lyckliga som van!
Detta var de jag fick
OPI - Push and Shove som också kommer med ett min bace coat och så fick jag det andra fantastiska lacket i kollektionen OPI - Love.Angel.Music.Baby. Dessa var de två lack jag var intresserade av i kollektionen men inte haft råd att köpa än så allt löste sig utmärkt.
Tävlingen gick ut på att skriva vad man ville matcha krom lacket med och jag skicka in två svar den ena var att jag ville matcha lacket med purple with a purpose för att göra en omvänd fransk topp i stil med den här fast omvänt och med lila i stället för blå. Så här blev det.

Det är allt så OPI Push and Shove och OPI - Purple With a Purpose. Jag är inte riktigt nöjd för den extrema kromfärgen tar över det lila och manikyren blir lite tråkig, men i rätt ljus blir det bättre.
Det andra jag ville matcha lacket med var bladguld. Jag har länge funderat på hur snyggt det skulle vara med en manikyr med bladguld och nu fick jag det perfekta tillfället att prova.

Jag Älskar dom här naglarna även om dom är lite mycket... man kan aldrig få för mycket :D
Dom är först målade med OPI - Push and Shove sedan är dom top coatade trots att det står att man ska låta bli det. När naglarna är riktigt torra placerar jag tejpen diagonalt på nageln, målar ett tunt lager vanligt top coat (inte snabbtorkande) och lägger sedan försiktigt på en bit bladguld och klappar lätt ner bladguldet över nageln. Sedan låter jag lacket torka med tejp och guld och allt (tar man bort tejpen för fort drar man med sig en massa bladguld) när lacket torkat drar jag bort tejpen försiktigt, lägger på ett lager top coat och placerar ut en remsa nail art tejp över den lite skrovliga kanten. Om man råkar göra ett hål i bladguldet är det lätt fixat med lite mer top coat och en liten bit mer guld det syns inte alls att det är lappat.
Jag gillar framförallt ytan det blev på bladguldet som påminner om borstat guld i kombination med den nästan spegellika ytan av push and shove.


Jag passade också på att ta swatch bilder av push and shove både i blixt och i naturligt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar